top of page

Kaninhotell

Skärmavbild 2019-12-06 kl. 17.57.20.png
singelbur.jpg
hotellhagar.jpg

Kaninerna som spenderar sin semester här tas omhand med både kunskap och kärlek. Dvs de får klappar och pussar, rätt mat, daglig motion och sysselsättning samt är noga övervakade flera gånger om dygnet. Det är ytterst viktigt för oss att de mår bra under sin vistelse här och att ni som ägare känner er trygga i att lämna dem. 

Ingår i vistelsen:
-Burplats utomhus

-Hage utomhus, om kaninen är van vid gräs

-Strö

-Hö

-Grenar

-Daglig tillsyn

-Daglig motion

-Daglig rengöring av bur

-Matskål och vattenskål

Bokningar görs via formuläret här nedan, håll koll på våra öppettider innan du bokar kaninernas vistelse. Vi uppskattar om ni försöker anpassa era incheckningar och utcheckningar efter dessa, men vi kan också hålla alternativt öppet för en extra avgift på 200kr.


Det är ytterst viktigt att passa tiderna så att vi är hemma och kan ta emot/lämna iväg kaninerna i lugn och ro. Det är en del förberedelser både vid incheckning och utcheckning.

Incheckning: Kaninen får sin bur. Papper med kontaktuppgifter, försäkringsbolag, vistelsetider osv fylls i. Betalning görs.

Utcheckning: Kaninen sätts i sin transportbur inför utcheckning och buren börjar tömmas och saneras inför nästa gäst. Ofta kommer nästa gäst redan samma dag som förra flyttar ut.

Medtag egen pellets!

Vi kan tyvärr inte erbjuda pellets då alla kaniner äter olika pellets och plötsliga byten inte är hälsosamt för kaninens mage. Ta därför med pellets som räcker hela vistelsen!

Vet du att din kanin är extra känslig för foderbyten än normalt så rekommenderar vi att ta med en tuss hö för en mjukare övergång, men höbyte brukar de flesta kaniner tåla bra. 
Har kaninen någon favoritleksak eller annat som förknippas med "hemma" och ryms i bur eller hage så får det gärna medtages för kaninens skull.

Vi kan oftast lösa ändringar,
desto tidigare vi får veta desto bättre!


Senare utcheckning: Du betalar för de extra dagarna i samband med att du meddelar att din kanin inte kan hämtas bestämd dag.
Det är möjligt att din kanin inte kan bo kvar i den aktuella buren om den är bokad, men det finns alltid reservburar.

Tidigare utcheckning: Du får betala även för de dagar som du inte avbokat senast 14 dagar innan incheckning. Se våra avbokningsregler.

Tidigare incheckning: Hör av dig och se om det är ledigt, kostnad tillkommer för de extra dagarna.

Senare incheckning: Du får betala även för de dagar som du inte avbokat senast 14 dagar innan incheckning. Se våra avbokningsregler.

Sjuka kaniner får inte komma hit. Det ska ha gått minst 1 vecka sedan sista symtom. Gäller även ohyra.
Det är viktigt att respektera de andra hotellgästerna.
Om din kanin har en permanent icke smittsam sjukdom/skada så hör av dig och kolla om vi kan ta emot.

Maila! Vi svara så fort vi kan på alla era frågor :) 

Kaninerna är utomhus alt i kallstall, därför kan vi tyvärr

inte ta emot innekaniner mellan oktober-april. Utekaniner är välkomna året runt.

85kr/dag för grevie-kaniner.
110kr/dag för utomstående kaniner.
50kr/dag per burkompis oavsett vart de kommer ifrån.

 

Det går att välja mellan mindre bur eller större bur (se mått i bokningsformuläret). De större kostar 25 kr/dag utöver ovanstående pris och är främst reserverade för kaninpar som är i behov av extra plats.

Kostnaden för vistelsen betalas i förskott på incheckningsdagen, ha därför jämna pengar eller swish redo.

När du bokat din plats så har vi reserverat en bur till dig. Skulle du inte kunna komma är det viktigt att du meddelar det så att någon annan får chans att åka på semester och lämna in sina kaniner hos oss.
Om du avbokar din vistelse innan mer än 2 veckor innan incheckning så raderar vi bara din bokning men annars gäller betalningen nedan.

Vid avbokning 8-14 dagar innan incheckning så betalas 50% av vistelsen.

Vid avbokning 0-7 dagar innan incheckning eller inte dyker upp på avsatt tid så betalas 100% av vistelsen. 

Vi rekommenderar att kaninerna är vaccinerade för att minska risken att de smittas av sjukdomar, men man har själv ansvar för sin kanin och därmed är det inget tvång vi har på hotellet. Du väljer hur skyddade du vill ha dina kaniner.

När dina kaniner är incheckade på hotellet så går det att köpa till extra tjänster såsom kloklippning, borstning, och foderleveranser att ta med hem vid utcheckning.

Vill du se mer från kaninhotellet?
Sök #greviekaninhotell på Instagram

Boka plats på hotellet

 

OBS!
Bokningen är inte garanterad innan du fått svar via mail.
Dubbelkolla din mailadress innan du skickar och titta i skräpkorgen efter svar.

Önskad burstorlek:

Tack för din bokning! Vi återkommer med besked så snart vi kan.

bottom of page